EN/  DA/

AGM - rugged smartphones, der lever op til dine forventninger

AGM producerer rugged smartphones og alle produkter har det til fælles, at de er udviklet til at klare ekstreme forhold som fx ekstrem kulde, varme, vand, støv, mudder –​ ja kort sagt mere end de fleste andre mobiler.

AGM har tidligere produceret OEM for CAT til de velkendte rugged mobiler, men har nu valgt at fokusere på deres egne produkter. Det betyder, at AGM leverer kvalitet, der er på højde med CAT til priser, der ligger et niveau under.

Derudover er der på AGMs mobiler lagt flere ressourcer i at designe produkter, som i højere grad lægger sig op ad iPhones og Samsung smartphones end CATs noget robuste design. Det betyder, at du finder mobiler herunder med en tykkelse på ned til lidt over 1 centimeter, quick charge, lang batterilevetid, Gorilla Glass og selvfølgelig IP68-certificering, der i design minder om mange af de smartphones, man finder på gaden –​ blot langt mere hårdføre.

AGM henvender sig både til håndværkeren, der søger et alternativ til arbejdsmobiler fra Samsung og CAT; medarbejderen der blot har brug for at kunne ringe op fra sin trykknaptelefon; outdoor-fanatikeren, der udsætter sig selv om sin mobil for ekstreme forhold og selvfølgelig den helt almene forbruger, der bare gerne vil have et produkt, der lige holder til dét mere end andre på markedet.

Fører aktuelt fire forskellige AGM-modeller i vores sortiment

AGM X2

AGM X2 SE

> AGM A9

> AGM M2

> Læs mere om hvert enkelt model herunder

AGM X2

AGM X2 er topmodellen i vores sortiment, og det betyder, at der hverken er sparet på funktionalitet eller design.
 

Det betyder, at man med AGM får et produkt, der sætter nye standarder for rugged smartphones med sit ultraskarpe 5,5" Full HD AMOLED display, beskyttelse i topklasse - herunder patenteret flydecover, hvis man fx anvender AGM X2 til havs eller i nærheden af vand - og endelig dual-lens bagkamera, der stiller skarpt på selv de mindste detaljer.
 

Derudover kommer den med et hav af high-end features, som gør, at den egner sig som arbejdsmobil i selv de allermest vanskelige miljøer - eller som den ideelle outdoor smartphone til den aktive slutkunde. Det ses blandt andet på den indbyggede VOC-sensor, som muliggør identificering af dårlig luftkvalitet.
 

Herunder zoomer vi lidt ind på nogle af de mest væsentlige features, der er med til at gøre AGM X2 til et seriøst bud på den bedste rugged smartphone på markedet.

 

IP68- og MIL-STD 810G- certificeret

Der findes en lang række IP68-certificerede smartphones på markedet - senest iPhone XS - men dér hvor AGM X2 virkelig skiller sig ud, er gennem MIL-STD-810G-certificeringen.
 

MIL-STD-810G-certificeringen er den højeste militære standard for produkter i USA, og den tester alt fra høj- og lavtryk, temperatur, vibrationer, slag, frost, ekstrem varme og meget mere.


Derudover er AGM X2 vandtæt ned til 1,5 meter - selv USB- og jack-indgange er vandtætte - mens dens Gorilla Glass 5 er med til at sikre skærmen mod ridser, slag og stød.


Det betyder, at AGM X2 fungerer i miljøer med temperaturer mellem -30 og 60 grader, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis man stiller større krav til sin rugged smartphone end de fleste.


Og hvis der er brug for endnu mere beskyttelse, fører vi selvfølgelig originalt beskyttelsesglas til AGM X2. 

 

DUAL-SIM, fingeraftryk, quick charge og lang batterilevetid

Selvom AGM X2 er en rugged smartphone, kommer den med en lang række af de features, man finder på iPhones samt smartphones fra Samsung, Huawei og OnePlus.
 

Det betyder, at man med AGM X2 ikke blot for en yderst hårdfør smartphone - man får faktisk også en smartphone, som man kan bruge i mindre krævende situationer og miljøer.
 

DUAL-SIM-funktionen er med til at understøtte, at man med AGM X2 kun behøver én smartphone på tværs af arbejde og fritid. Derudover er AGM X2 simpel at låse op via fingeraftryk, lader op til 70 % af batterikapaciteten på kun 30 minutter og har standby-tid på op til 480 timer.
 

Derudover kommer AGM X2 med sin helt egen navigation, der anvender GPS, AGPS og GLONASS og giver mulighed for at se detaljer om højdeforskelle og er med til at sikre, at der altid er en satellit til rådighed. En oplagt feature til outdoor-brug.
 

Det er alle sammen features, som er med til at placere AGM X2 helt i toppen af markedet for rugged smartphones.

AGM Glass X2

 • Product no 992921110
 • Model AGMGlassX2
 • Brand AGM

AGM X2 5.5" 64GB 4G Sort

 • Product no 992936314
 • Model AX2EU64BL01
 • Brand AGM

AGM X2 (2017) DS 5.5" 6/128GB Black

 • Product no 992981722
 • Model AX2EU128BL02
 • Brand AGM

AGM X2 SE

AGM X2 SE skridtet lige under topmodellen i vores AGM-sortiment, og hvis man udelukkende kigger på specifikationerne herover og sammenligner med AGM X2, kan det være svært at finde frem til, hvad forskellen mellem de to modeller er.


Forskellen ligger nemlig i høj grad i de features, man har adgang til ved brug af de to modeller.


Det vil sige, at man med AGM X2 SE ikke har adgang til features som VOC-sensor, luftrykssensor, termometer og fugtighedssensor, ligesom der hverken medfølger det patenterede flydecover eller et headset i den billigere AGM X2 SE.


Det betyder, at man med AGM X2 SE får en rugged smartphone, der lever op til langt de fleste slutbrugeres behov, da specifikationerne - udover den maksimale lagerplads - er identiske med AGM X2.
 

 

En high-end rugged smarthphone til mid-range pris

AGM X2 SE udmærker sig i forhold til sammenhængen mellem specifikationer, design og pris, hvilket lidt flere features og i et lidt mere gennemført design.
 

AGM X2 SE er, som AGM X2, IP68- og MIL-STD-810G-certificeret, hvilket gør den vandtæt ned til 1,5 meter, modstandsdygtig over for fald fra op til 1,5 meter og 99 % støvtæt.


Med andre ord, kan AGM X2 SE holde til langt de fleste udfordringer, man som slutkunde kan forvente, at en rugged smartphone holder til.
Derudover kommer AGM X2 SE med et 6000 mAH batteri, der leverer på til 480 timers standby-tid og som lades til 70 % af den maksimale kapacitet på kun 30 minutter via quick charge-funktionen.


AGM X2 SEs lavere pris end AGM X2 gør, at vi hos DCS ser den som en high-end rugged smartphone til mid-range pris - hvilket vil sige, at AGM X2 SE har stor værdi for kunder og slutbrugere.

 

 

To forskellige udgaver

Vi har taget AGM X2 SE ind i vores sortiment i to forskellige udgaver: èn med bagside i læder og èn med bagside i glas.


Det er selvfølgelig med til at give noget fleksibilitet i forhold til designet, og så kan udgaven med læder-bagisden være endnu mere modstandsdygtig over for stød og slag, da læder som bekendt ikke kan splintres som glas.


Som det gør sig gældende for AGM X2 forhandler vi også beskyttelsesglas til AGM X2 SE til de kunder, som forlanger en endnu mere hårdfør smartphone
- og da de ydre dimensioner på X2 og X2 SE er de samme, er beskyttelsesglasses kompatibelt med begge modeller.

Du finder AGM X2 SE i de to forskellige udgaver lige herunder.

 

AGM Glass X2

 • Product no 992921110
 • Model AGMGlassX2
 • Brand AGM

AGM X2 SE 5.5" 64GB 4G Sort

 • Product no 993676743
 • Model AX2EU64BLL13
 • Brand AGM

AGM X2 SE 5.5" 64GB 4G Sort

 • Product no 993683738
 • Model AX2EU64BLL14
 • Brand AGM

AGM A9

AGM A9 er måske det allermest spændende AGM-produkt i vores sortiment i øjeblikket, og det skyldes ikke mindst prispunktet i forhold til design og specifikationer.


Med AGM A9 får man nemlig blandt andet et 5,99" 2160x1080 Full HD+ IPS display med Gorilla Glaas 5 og glove mode, der sikrer, at touch-funktionen fungerer med handsker på op til 1,5 mm tykkelse.
 

Som det gør sig gældende med de dyrere AGM-modeller i vores sortiment er AGM A9 IP68- og MIL-STD-810G-certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt ned til 1,5 meter, 99 % støvtæt, modstandsdygtig over for fald fra op til 1,5 meter og testet i temperaturer mellem -30 og 55 grader.


Derudover får man reelle high-end funktionaliteter på en rugged smartphone til under 2.000-,
- heriblandt 16 mp og 12 mp kameraer, oplåsning via fingeraftryk og quick charge 3,0.

 

 

Altid ved hånden

AGM A9 er udviklet til anvendelse i hårde miljøer, og derfor er det muligt at betjene produktet med handsker, ligesom man via det 5400 mAH store batteri har power nok til op til 14 timers opkald.


Derudover kommer AGM A9 selvfølgelig med DUAL-SIM, som de øvrige AGM-produkter i vores sortiment, hvilket reelt overflødiggør, at brugeren både har en smartphone til privat- og arbejdsbrug.


Hvis man ikke ønsker at bruge data til musikafspilning, kommer AGM A9 også med indbygget FM-tuner og fire indbyggede højttalere, der er med til at overflødiggøre tilslutning af eksterne højttalere.

 

 

 

Afløser for den populære AGM A8 

AGM A9 er den direkte afløser for vores tidligere bestseller AGM A8, og prisen ligger en tand højere, end hvad der var tilfældet for AGM A8 - men det er der en række gode grunde til.


Displayet har fået en opgradering og er gået fra 5" til 5,99", mens tykkelsen er skåret helt ned til 12,6 mm på AGM A9 mod 16 mm på AGM A8. Derudover har AGM tilføjet MIL-STD-810G-certificeringen til A9'eren, ligesom processoren har fået en opgradering til en 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 450-processor, mod den langsommere 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon 410-processor på A8'eren.


AGM A9 kommer yderligere med et større batteri på 5400 mAH mod 4050 mAH på A8'eren, ligesom AGM A9 understøtter quick charge 3,0, der sikrer opladning til 70 % af batteriet kapacitet på kun 30 minutter.


Generelt kan man altså sige, at AGM A9 har fået en opgradering over hele linjen sammenlignet med den nu udgået AGM A8, så der findes en reel merværdi på trods af den højere pris.

 

AGM A9 5.99" 32GB 4G Sort

 • Product no 993713965
 • Model AA9EU32BL01
 • Brand AGM

AGM M2

Ved første øjekast ligner AGM M2 er helt simpel trykknaptelefon - og det er faktisk næsten lige nøjagtigt, hvad det er.


Udover rugged smartphones spækket med features har vi nemlig også taget en helt simpel arbejdsmobil fra AGM ind i sortimentet, der som udgangspunkt ikke kan meget andet end at ringe og skrive SMS-beskeder.


Derudover kommer AGM M2 med en række features, som adskiller den fra øvrige trykknaptelefoner, som blandt andet det 1970 mAH store batteri, der sikrer standby tid på op til 300 timer.


Og der ville naturligvis ikke være tale om et AGM-produkt, hvis det ikke var mere hårdført end andre produkter på markedet - og det er er selvfølgelig også tilfældet med AGM M2.

 

Hårdfør og simpel

AGM M2 er, som vores øvrige AGM-produkter, IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt ned til 1,5 meter, 99 % støvtæt og modstandsdygtig over for fald fra 1,8 meter, ligesom den er testet ved temperaturer mellem -20 og 50 grader.


Det betyder, at man uden bekymringer kan udsætte AGM M2 for lidt af hvert i krævende miljøer, der stiller krav til produktet, som andre trykknaptelefoner ikke kan håndtere.


Derudover kommer AGM M2 med ekstra store knapper og simpel navigation på det 2,4" store display.
Det er med til at give et klart indtryk af, at AGM M2 er udviklet med udgangspunkt i, at det skal være så hårdført og simpelt at anvende som overhovedet muligt.

 

Derfor kommer AGM M2 blandt andet med DUAL-SIM og en række lettilgængelige funktioner, som gør hverdagen lidt lettere for brugerne.

 

Altid en lommelygte ved hånden

AGM M2 er designet til at blive brugt af håndværkere, der som udgangspunkt blot skal bruge et simpelt produkt, der virker hver gang, og som har let adgang til en række nøglefunktioner, der gør hverdagen lidt lettere.


Derfor kommer AGM M2 med en indbygget kraftig lommelygte, som altid er tilgængelig med et enkelt tryk på de store knapper.


Derudover får man også en FM-radio, som man enten kan bruge via det medfølgende headset eller en separat højttaler.


AGM M2 er altså et oplagt valg, hvis det skal holdes simpelt og funktionelt til en utrolig lav pris.


 

AGM M2 2.4" Guld

 • Product no 993361226
 • Model AM2GLBL02
 • Brand AGM

AGM M2 2.4" 32MB Sølv Sort

 • Product no 993756945
 • Model E0997-M2-02
 • Brand AGM