DA/   EN/   SV/
For at se vores fulde sortiment, priser og opnå den fulde adgang til vores webshop, skal du logge ind.
Log ind på din konto her eller registrer dig som kunde her.

Hvem er vi hos DCS ApS?

Hos DCS ApS har vi eksisteret siden 1994 og har løbende udviklet os, til hvor vi er i dag: nemlig som én af Danmarks største IT-distributører og -leverandører.

Det er der selvfølgelig flere grunde til, men nogle af de allermest væsentlige er vores sortiment på mere end 250.000 IT-produkter, vores store lagerfaciliteter med mere end 12.500 produkter klar til afsendelse samme dag - og faktisk tilbyder vi forventet dag-til-dag levering ved bestillinger på lagervarer frem til 18:18.

IT-markedets store dynamik stiller krav om, at vi konstant fornyer og optimerer vores forretning, hvad enten det drejer sig om sortimentet, vores systemer eller vores måde at gøre tingene på.

Hvad enten det drejer sig om vores specialister i indkøbsafdelingen, hjemmesideudviklere eller vores ihærdige lagerfolk arbejder vi alle med det samme mål - nemlig at skabe mest mulig værdi for vores kunder. 

Fordele som kunde hos DCS ApS

  Indkøb via hjemmeside eller XML
  Kreditmulighed og faktura via XML
  Mulighed for prisfiler en gang i timen
  Slutkundelevering via drop shipping
  Bestilling frem til 18:18
  Support via live chat
  Adgang til mere end 250.000 produkter
  Altid konkurrencedygtige og individuelle priser

Mere end 250.000 produkter

Vi har mere end 250.000 IT-produkter i vores sortiment, og det betyder selvfølgelig, at vi stort set har alt det, du har brug for - og mere end 8.000 af produkterne ligger på vores 4.500 m2 store lager.

Produkterne er en blanding af brands som Lenovo, Brother, Acer, HP, MSI og Logitech, samt vores egne agenturer som Havit, AGM, Nordic og Nordic Gaming.

Vores kompetente indkøbere optimerer lagerprofilen hver eneste dag, så vi kan tilbyde vores kunder de mest populære produkter på markedet til de skarpest mulige priser.

4.500 m2 lagerfaciliteter nord for Aarhus

Vi holder til i Trige, 10 minuters kørsel nord for Aarhus, hvor både administration og vores 4.500 m2 lager er placeret.

Her beskæftiger vi omkring 60 dygtige medarbejdere, som alle bidrager til, at vi udvikler os i en positiv retning hver eneste dag.

Hvad enten der er tale om indkøb, logistik, kundeservice eller systemer, bidrager hver enkelt medarbejder med deres unikke kompetencer.

Vi har altid plads til flere dygtige medarbejdere

Se vores sortiment og priser

Den klart bedste måde at finde ud af mere om de mange muligheder, vi tilbyder vores kunder hver eneste dag, er at opleve det hele selv.

Vi åbner hele vores hjemmeside og sortiment for vores registrerede kunder, så det eneste du skal gøre, er at oprette dig som kunde - og det gør du lige herunder.

Vi behandler alle kunderegistreringer inden for få timer i hverdagene, og vi ser frem til at vise dig, hvor stor forskel der kan være på IT-leverandører - både når det kommer til sortiment, priser og services.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvordan vi gør en forskel for din forretning, har du spørgsmål til specifikke produkter eller noget helt tredje?

Så tøv ikke med at kontakte os via knappen herunder.

Vores support-team sidder klar ved tasterne inden for vores åbningstider 09-17 alle hverdage, og svarer så hurtigt som muligt på henvendelser uden for åbningstid
- vi ser frem til at høre fra dig.

Vores partnere og Certiceringer
 • Acer
 • AGM
 • Brother
 • BullGuard
 • Cougar gaming
 • Havit
 • Lenovo
 • MSI
 • Nordic gaming
 • Riotoro
 • Shuttle
 • TRENDnet